Asiakas­refet

Asiakastöitämme

Muutama esimerkki yhteistyöstä:

puolukka-oikea

Haminan Energia

Haminan energia logo

Yritysrakenteen muutosviestinnän sparraus ja suunnittelu. Tavoitteet, kohderyhmät ja ydinviestit viestinnän tueksi.

”Muusa Marketingin Elina ja Hanna perehtyivät tehokkaasti ja perusteellisesti tarpeisiimme, ja saimme nopealla aikataululla sparrausta viestintäprojektiimme. Muusan avulla projektimme eteni selkeästi ja positiivisella energialla. Yhteistyömme sujui joustavasti ja mutkattomasti, ja olen todella tyytyväinen sen tuloksiin.”

​Tiiti Haikonen, viestintäpäällikkö, Haminan Energia Oy

Granlund 

Granlund logo

SEO-optimoidut asiantuntija-artikkelit, LinkedIn-sisällöntuotanto 

Granlund Isännöinti Oy

Uuden liiketoiminta-alueen lanseerausmarkkinointi ja -viestintä: Ostajapersoonat, arvolupaus ja ydinviestit, Uuden verkkosivuston sisällön suunnittelu ja sisällöntuotanto.

 

Merikeinun Alpakat

Merikeinu-alpakat-logo-300

Digitaalisen asiakaspolun suunnittelu​: Ostajapersoonat, ydinviestit ja arvolupaus, verkkosivujen sisältösuunnittelu ja sisällöntuotanto verkkosivuille

”Elinan ja Hannan kanssa pohdimme yhdessä Merikeinun Alpakoiden palveluvalikoimaan suuntaa ja rajausta. He antoivat meille hyvää näkemystä siitä, kuka ja millainen meidän potentiaalinen asiakas on ja minkälainen on hänen polkunsa palveluidemme pariin. 

Palveluihin saatiin hankkeen aikana selkeyttä mukaan, omia sekä yrityksen vahvuuksia alkoi itsekin arvostamaan. Markkinointiin saatiin uutta ideaa, ajatusta ja potkua eteenpäin itselle vieraiden asioiden parissa. Yhteistyö Muusien kanssa oli sujuvaa. Kiitos!”

Sari Ketosara, yrittäjä, Merikeinun Alpakat

Merikeskus Vellamo

meri-keskus-vellamo-logo

Uuden digitaalisen Vellamo-kanavan lanseerausapu. ​Markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu ja toteutus yhdessä asiakkaan kanssa.​ Digitaalisten kanavien sisältösuunnitelma puoleksi vuodeksi.

"Muusien innostunut ote projektiin ja ymmärrys asiakkaan tarpeista loi luottamusta tekemiseen.Muusilta saimme freesejä ajatuksia ulkopuolisen silmin ja toisaalta myös omat ajatuksemme aukikirjoitettuina. Omaa työtä markkinoinnin toteuttajana on erityisesti helpottanut valmiiksi mietityt julkaisuaikataulut ja -sisällöt.

Tehotiimi! Aikataulut pitivät ja lupaukset toteutuivat."

Jenni Kruuti, markkinointikoordinaattori, Merikeskus Vellamo

Kiinteistömaailma Kotka

KM logo

Monikanavainen markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, sisältösuunnitelma, ideointi ja toteutus. 
Ajankohtaisia kampanjoita ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa.

Kysy lisää ja muokataan yhdessä tarpeisiisi sopiva paketti!