Mikä Muusa?

Uskalla olla luova. Uskalla kehittyä.

Pieni, ketterä ja luova

Ideoita pursuavat päät, tekevät kädet ja yli 30 vuotta kokemusta markkinointiviestinnästä ja kehittämistyöstä.

Haluamme parhaamme mukaan auttaa tekemään uuden ajan tehokasta ja vaikuttavaa markkinointia ihmiseltä ihmiselle. Digitaalinen murros ja maailman muuttuminen, asioiden kyseenalaistaminen sekä jatkuva palo uuden kehittämiseen ovat olleet muokkaamassa maaperää tavallemme toteuttaa markkinointia. Siemeniä on poimittu koriin vuosien varrella: ideoita, oivalluksia ja mahdollisuuksia, jotka vain odottavat toteuttamistaan.

Markkinointi-ideologiamme

Markkinointi ja viestintä sulautuu liiketoimintaan, eikä ole enää irrallinen oma osastonsa. Haluammekin tuoda esille markkinoinnin hyödyt ja merkityksen kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan kehittämisessä. Sisältömarkkinointi, myynnin ja markkinoinnin synergia, työnantajamielikuvan vahvistaminen ja asiakaskokemuksen kehittäminen palvelumuotoilun keinoin ovat esimerkkejä vahvuuksistamme.

Tekemistä ohjaavia arvojamme ovat:

  • Ihmisyys ja ihmisen hyvinvointi asioiden mahdollistajana
  • Yhdessä tekeminen ja luottamus kumppaneiden välillä
  • Tiedon ja osaamiseen arvostaminen sekä jatkuva kehittäminen

Muusan tapa tehdä

Muusa Marketing hoitaa jokaista projektia ja asiakastaan niin, että sillä on mahdollisuus tulokselliseen kasvuun ja kehittymiseen suotuisassa ympäristössä. Haluamme vaalia asiakkaitamme, kasvaa ja kehittyä yhdessä kumppaniemme kanssa. Tiedämme, että jonain päivänä laadukas ja pitkäjänteinen työ kantaa aina hedelmää ja sadosta pääsee nauttimaan yhä suurempi joukko ihmisiä!

Kysy lisää ja muokataan yhdessä tarpeisiisi sopiva paketti!